Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g112g320kcal3.7g75.9g0.2g9.5g
Sokeri 134g544kcal0g133.8g0g0g
Voi 89g648kcal1.1g0.4g72.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g3170kcal20.6g425.6g154.4g19g
Valittu annoskoko522g1585kcal10.3g212.8g77.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna261g792kcal5.2g106.4g38.6g4.8g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161