Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g12g36kcal0.4g8.4g0g1.1g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g352kcal2.2g47.2g17.2g2.2g
Valittu annoskoko58g176kcal1.1g23.6g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g88kcal0.6g11.8g4.3g0.6g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.7g14.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161