Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g124g356kcal4.1g84.3g0.2g10.5g
Sokeri 149g604kcal0g148.7g0g0g
Voi 99g720kcal1.2g0.4g80.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g3522kcal22.8g473g171.6g21g
Valittu annoskoko580g1761kcal11.4g236.5g85.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna290g881kcal5.7g118.3g42.9g5.3g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161