Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 179g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g149g427kcal4.9g101.2g0.3g12.7g
Sokeri 179g725kcal0g178.4g0g0g
Voi 119g864kcal1.4g0.5g96.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g4226kcal27.4g567.6g206g25.4g
Valittu annoskoko696g2113kcal13.7g283.8g103g12.7g
Annoskoko puolitettuna348g1057kcal6.9g141.9g51.5g6.4g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161