Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g174g498kcal5.7g118.1g0.3g14.8g
Sokeri 208g846kcal0g208.2g0g0g
Voi 139g1008kcal1.7g0.6g112.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g4931kcal32g662.4g240.2g29.6g
Valittu annoskoko812g2466kcal16g331.2g120.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna406g1233kcal8g165.6g60.1g7.4g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161