Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g19g53kcal0.6g12.7g0g1.6g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g528kcal3.4g71g25.6g3.2g
Valittu annoskoko87g264kcal1.7g35.5g12.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g132kcal0.9g17.8g6.4g0.8g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161