Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g199g570kcal6.5g135g0.4g16.9g
Sokeri 238g967kcal0g237.9g0g0g
Voi 159g1152kcal1.9g0.6g129.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)87g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g5635kcal36.4g756.8g274.8g33.8g
Valittu annoskoko928g2818kcal18.2g378.4g137.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna464g1409kcal9.1g189.2g68.7g8.5g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161