Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1500g505kcal10.4g82.5g1.5g21g
Mansikka 840g391kcal4.2g70.6g1.7g16g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1275g4973kcal0g1249.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7630g11737kcal29.2g2805.2g6.4g74g
Valittu annoskoko3815g5869kcal14.6g1402.6g3.2g37g
Annoskoko puolitettuna1908g2934kcal7.3g701.3g1.6g18.5g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131463