Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka

Maitorahka, sokeri ja kananmuna sekoitetaan keskenään, lisätään jauhot ja hiutaleet, joihin leivinjauho on sekoitettu.

Paistetaan 200c/n.15-20min kypsäksi.

Tällä aikaa valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi, sokeri lisätään vatkauksen loppuvaiheessa.

Kun pohja on kypsä, ladotaan päälle marjat ja niiden päälle marenkivaahto.

Paistetaan vielä niin että vaahto hieman ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g152kcal4.4g27.7g1g7g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)35g130kcal4.9g19.3g2.8g3.9g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Mustikka metsä- 250g110kcal1.3g16g1.5g8.3g
Munanvalkuainen (Kela 1989), annos 100g70g26kcal6.3g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g2765kcal109g470.2g35g44.8g
Valittu annoskoko904g1382kcal54.5g235.1g17.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna452g691kcal27.3g117.6g8.8g11.2g
Arvot/100g100g153kcal6g26g1.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131518