Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g601g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)288g1067kcal40.4g158.6g23.1g31.7g
Sokeri 120g488kcal0g120g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 240g1279kcal0.8g0.8g144.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g6158kcal85.2g663.2g338.4g85g
Valittu annoskoko1260g3079kcal42.6g331.6g169.2g42.5g
Annoskoko puolitettuna630g1539kcal21.3g165.8g84.6g21.3g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803