Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g701g238kcal1.4g49.7g2.1g12.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)336g1244kcal47.1g185g26.9g37g
Sokeri 140g569kcal0g140g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 280g1493kcal0.9g1g168.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g7184kcal99.2g773.6g394.8g99.2g
Valittu annoskoko1470g3592kcal49.6g386.8g197.4g49.6g
Annoskoko puolitettuna735g1796kcal24.8g193.4g98.7g24.8g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803