Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)36g133kcal5g19.8g2.9g4g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 30g160kcal0.1g0.1g18g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g769kcal10.6g82.8g42.2g10.8g
Valittu annoskoko158g385kcal5.3g41.4g21.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna79g192kcal2.7g20.7g10.6g2.7g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803