Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g901g306kcal1.8g64g2.7g16.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)432g1600kcal60.5g237.8g34.6g47.6g
Sokeri 180g731kcal0g180g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 360g1919kcal1.2g1.3g216.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g9237kcal127.6g994.8g507.6g127.6g
Valittu annoskoko1890g4618kcal63.8g497.4g253.8g63.8g
Annoskoko puolitettuna945g2309kcal31.9g248.7g126.9g31.9g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803