Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)480g1776kcal67.2g264g38.4g52.8g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 400g2130kcal1.3g1.4g240g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4196g10253kcal141.6g1104.2g563.4g141.6g
Valittu annoskoko2098g5127kcal70.8g552.1g281.7g70.8g
Annoskoko puolitettuna1049g2563kcal35.4g276.1g140.9g35.4g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803