Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)48g178kcal6.7g26.4g3.8g5.3g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 40g213kcal0.1g0.1g24g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1026kcal14g110.4g56.2g14.2g
Valittu annoskoko210g513kcal7g55.2g28.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna105g257kcal3.5g27.6g14.1g3.6g
Arvot/100g100g244kcal3.3g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803