Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1001g340kcal2g71.1g3g18g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)481g1778kcal67.3g264.3g38.4g52.9g
Sokeri 200g813kcal0g200g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 400g2132kcal1.3g1.4g240.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g10263kcal142g1105.4g564g141.8g
Valittu annoskoko2100g5131kcal71g552.7g282g70.9g
Annoskoko puolitettuna1050g2566kcal35.5g276.4g141g35.5g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803