Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g125g43kcal0.3g8.9g0.4g2.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)60g222kcal8.4g33g4.8g6.6g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 50g267kcal0.2g0.2g30g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1283kcal17.8g138.2g70.4g17.8g
Valittu annoskoko263g641kcal8.9g69.1g35.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna131g321kcal4.5g34.6g17.6g4.5g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803