Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)144g533kcal20.2g79.3g11.5g15.9g
Sokeri 60g244kcal0g60g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 120g640kcal0.4g0.4g72.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3079kcal42.6g331.6g169.2g42.6g
Valittu annoskoko630g1539kcal21.3g165.8g84.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna315g770kcal10.7g82.9g42.3g10.7g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803