Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g350g119kcal0.7g24.9g1.1g6.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)168g622kcal23.5g92.5g13.5g18.5g
Sokeri 70g284kcal0g70g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 140g746kcal0.5g0.5g84.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3592kcal49.6g387g197.6g49.6g
Valittu annoskoko735g1796kcal24.8g193.5g98.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna368g898kcal12.4g96.8g49.4g12.4g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803