Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)192g711kcal26.9g105.7g15.4g21.1g
Sokeri 80g325kcal0g80g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 160g853kcal0.5g0.6g96.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4105kcal56.6g442.2g225.6g56.6g
Valittu annoskoko840g2053kcal28.3g221.1g112.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna420g1026kcal14.2g110.6g56.4g14.2g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803