Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 100g532kcal0.2g0.3g60g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g3381kcal54.2g432g153.2g17.6g
Valittu annoskoko822g1690kcal27.1g216g76.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna411g845kcal13.6g108g38.3g4.4g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980