Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g100g289kcal1.2g56g0g40g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g100g350kcal14g55g8g11g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g250g825kcal25g175g2.8g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl5g42kcal0g0g5g0g
Mustikka, Pakkasmarja300g100kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g35g15kcal3.4g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g7.5g22kcal0.1g4.2g0g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g3738kcal147.4g648.2g47.4g127.8g
Valittu annoskoko1108g1869kcal73.7g324.1g23.7g63.9g
Annoskoko puolitettuna554g935kcal36.9g162.1g11.9g32g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132047