Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Hapankaali 38g11kcal0.4g1.6g0.1g0.8g
Tomaattimurska Eldorado4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ketsuppi, Felix5.1g4.6kcal0.1g1.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g68kcal5.4g0.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g458kcal18g42g24.2g3.8g
Valittu annoskoko117g229kcal9g21g12.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna59g115kcal4.5g10.5g6.1g1g
Arvot/100g100g196kcal7.7g18g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150