Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g894kcal26.5g182.4g3.1g9.1g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Hapankaali 401g113kcal4.3g17.2g0.8g8.2g
Tomaattimurska Eldorado45g9kcal0.5g1.6g0g0.6g
Ketsuppi, Felix54g49kcal0.5g11.4g0.3g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste200g721kcal58.1g3.4g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g4889kcal190.2g449.4g257.6g37g
Valittu annoskoko1248g2444kcal95.1g224.7g128.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna624g1222kcal47.6g112.4g64.4g9.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150