Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g12g45kcal5.6g5g0.7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1006kcal29.9g205.2g3.5g10.3g
Oliiviöljy 76g673kcal0g0g76.1g0g
Hapankaali 451g127kcal4.8g19.4g0.9g9.2g
Tomaattimurska Eldorado51g10kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Ketsuppi, Felix61g55kcal0.6g12.8g0.3g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.2kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste226g812kcal65.4g3.8g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g5500kcal214.2g505.8g289.8g41.8g
Valittu annoskoko1404g2750kcal107.1g252.9g144.9g20.9g
Annoskoko puolitettuna702g1375kcal53.6g126.5g72.5g10.5g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150