Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g17g60kcal7.4g6.6g1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1341kcal39.8g273.5g4.7g13.7g
Oliiviöljy 102g897kcal0g0g101.5g0g
Hapankaali 601g169kcal6.4g25.9g1.1g12.3g
Tomaattimurska Eldorado68g14kcal0.8g2.4g0.1g0.9g
Ketsuppi, Felix81g73kcal0.8g17g0.4g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste301g1082kcal87.2g5.1g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g7333kcal285.2g674g386.4g55.8g
Valittu annoskoko1872g3667kcal142.6g337g193.2g27.9g
Annoskoko puolitettuna936g1833kcal71.3g168.5g96.6g14g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150