Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.7g6.2kcal0.8g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Hapankaali 63g18kcal0.7g2.7g0.1g1.3g
Tomaattimurska Eldorado7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Felix8.5g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste31g113kcal9.1g0.5g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g764kcal29.8g70.2g40.2g5.8g
Valittu annoskoko195g382kcal14.9g35.1g20.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g191kcal7.5g17.6g10.1g1.5g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150