Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g19g69kcal8.7g7.7g1.2g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 456g1564kcal46.5g319.1g5.5g16g
Oliiviöljy 118g1047kcal0g0g118.4g0g
Hapankaali 701g197kcal7.5g30.2g1.3g14.4g
Tomaattimurska Eldorado79g16kcal0.9g2.8g0.1g1.1g
Ketsuppi, Felix95g85kcal0.9g19.9g0.5g0g
Oregano, kuivattu 2.6g8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste351g1263kcal101.7g6g98.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g8555kcal333g786.6g451g65.2g
Valittu annoskoko2184g4278kcal166.5g393.3g225.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna1092g2139kcal83.3g196.7g112.8g16.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150