Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.4kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Oliiviöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Hapankaali 75g21kcal0.8g3.2g0.1g1.5g
Tomaattimurska Eldorado8.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g135kcal10.9g0.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g917kcal35.6g84.2g48.2g6.8g
Valittu annoskoko234g458kcal17.8g42.1g24.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna117g229kcal8.9g21.1g12.1g1.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150