Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1788kcal53.1g364.7g6.3g18.2g
Oliiviöljy 135g1196kcal0g0g135.3g0g
Hapankaali 802g226kcal8.6g34.5g1.5g16.4g
Tomaattimurska Eldorado90g18kcal1.1g3.2g0.1g1.3g
Ketsuppi, Felix108g97kcal1.1g22.7g0.5g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste401g1443kcal116.2g6.8g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g9778kcal380.6g898.8g515g74.4g
Valittu annoskoko2496g4889kcal190.3g449.4g257.5g37.2g
Annoskoko puolitettuna1248g2445kcal95.2g224.7g128.8g18.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150