Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.4g8.7kcal1.1g1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Oliiviöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Hapankaali 88g25kcal0.9g3.8g0.2g1.8g
Tomaattimurska Eldorado10g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, Felix12g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste44g158kcal12.7g0.7g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1070kcal41.4g98.4g56.4g8g
Valittu annoskoko273g535kcal20.7g49.2g28.2g4g
Annoskoko puolitettuna137g267kcal10.4g24.6g14.1g2g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150