Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g25g89kcal11.2g9.9g1.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2011kcal59.7g410.3g7g20.5g
Oliiviöljy 152g1346kcal0g0g152.2g0g
Hapankaali 902g254kcal9.6g38.8g1.7g18.5g
Tomaattimurska Eldorado102g20kcal1.2g3.6g0.1g1.4g
Ketsuppi, Felix122g110kcal1.2g25.6g0.6g0g
Oregano, kuivattu 3.4g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste451g1623kcal130.8g7.7g126.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g11000kcal428.2g1011.2g579.4g83.6g
Valittu annoskoko2808g5500kcal214.1g505.6g289.7g41.8g
Annoskoko puolitettuna1404g2750kcal107.1g252.8g144.9g20.9g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150