Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g28g99kcal12.4g11g1.7g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2235kcal66.4g455.9g7.8g22.8g
Oliiviöljy 169g1495kcal0g0g169.1g0g
Hapankaali 1002g282kcal10.7g43.1g1.9g20.5g
Tomaattimurska Eldorado113g23kcal1.4g3.9g0.1g1.6g
Ketsuppi, Felix135g122kcal1.4g28.4g0.7g0g
Oregano, kuivattu 3.8g12kcal0.4g0.8g0.4g1.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste501g1804kcal145.3g8.5g140.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g12222kcal476g1123.2g644g93g
Valittu annoskoko3120g6111kcal238g561.6g322g46.5g
Annoskoko puolitettuna1560g3056kcal119g280.8g161g23.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150