Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.1g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Oliiviöljy 19g168kcal0g0g19g0g
Hapankaali 113g32kcal1.2g4.8g0.2g2.3g
Tomaattimurska Eldorado13g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.2g3.2g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste56g203kcal16.3g1g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1375kcal53.6g126.2g72.4g10.6g
Valittu annoskoko351g688kcal26.8g63.1g36.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna176g344kcal13.4g31.6g18.1g2.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150