Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Hapankaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste6.3g23kcal1.8g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g152kcal5.8g13.8g8g1.2g
Valittu annoskoko39g76kcal2.9g6.9g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.5g3.5g2g0.3g
Arvot/100g100g196kcal7.5g17.7g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150