Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.4g12kcal1.5g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.8g
Oliiviöljy 21g187kcal0g0g21.1g0g
Hapankaali 125g35kcal1.3g5.4g0.2g2.6g
Tomaattimurska Eldorado14g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.6g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste63g226kcal18.2g1.1g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1528kcal59.6g140.8g80.2g11.6g
Valittu annoskoko390g764kcal29.8g70.4g40.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna195g382kcal14.9g35.2g20.1g2.9g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18.1g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150