Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.9g1.7g0.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Oliiviöljy 25g224kcal0g0g25.4g0g
Hapankaali 150g42kcal1.6g6.5g0.3g3.1g
Tomaattimurska Eldorado17g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ketsuppi, Felix20g18kcal0.2g4.3g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g271kcal21.8g1.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1833kcal71.6g168.8g96.6g13.8g
Valittu annoskoko468g917kcal35.8g84.4g48.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna234g458kcal17.9g42.2g24.2g3.5g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150