Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Oliiviöljy 270g2388kcal0g0g270g0g
Hapankaali 1600g450kcal17.1g68.8g3g32.8g
Tomaattimurska Eldorado180g36kcal2.2g6.3g0.2g2.5g
Ketsuppi, Felix216g194kcal2.2g45.4g1.1g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste800g2880kcal232g13.6g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9964g19516kcal760g1794g1028g148.6g
Valittu annoskoko4982g9758kcal380g897g514g74.3g
Annoskoko puolitettuna2491g4879kcal190g448.5g257g37.2g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150