Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.8g17.6g2.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3576kcal106.2g729.5g12.5g36.5g
Oliiviöljy 271g2393kcal0g0g270.5g0g
Hapankaali 1603g451kcal17.2g68.9g3g32.9g
Tomaattimurska Eldorado180g36kcal2.2g6.3g0.2g2.5g
Ketsuppi, Felix216g195kcal2.2g45.5g1.1g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste802g2886kcal232.5g13.6g224.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g19556kcal761.6g1797.4g1029.8g149g
Valittu annoskoko4992g9778kcal380.8g898.7g514.9g74.5g
Annoskoko puolitettuna2496g4889kcal190.4g449.4g257.5g37.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150