Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.8g17kcal2.2g1.9g0.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.8g1.4g4g
Oliiviöljy 30g262kcal0g0g29.6g0g
Hapankaali 175g49kcal1.9g7.5g0.3g3.6g
Tomaattimurska Eldorado20g3.9kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ketsuppi, Felix24g21kcal0.2g5g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste88g316kcal25.4g1.5g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g2139kcal83.2g196.6g112.6g16.4g
Valittu annoskoko546g1069kcal41.6g98.3g56.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna273g535kcal20.8g49.2g28.2g4.1g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150