Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g50g179kcal22.3g19.8g3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1172g4023kcal119.5g820.6g14.1g41g
Oliiviöljy 304g2692kcal0g0g304.4g0g
Hapankaali 1804g507kcal19.3g77.6g3.4g37g
Tomaattimurska Eldorado203g41kcal2.4g7.1g0.2g2.8g
Ketsuppi, Felix244g219kcal2.4g51.1g1.2g0g
Oregano, kuivattu 6.8g21kcal0.7g1.5g0.7g2.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste902g3247kcal261.5g15.3g252.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g22000kcal856.2g2022g1159g167.4g
Valittu annoskoko5616g11000kcal428.1g1011g579.5g83.7g
Annoskoko puolitettuna2808g5500kcal214.1g505.5g289.8g41.9g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150