Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.2g22kcal2.8g2.5g0.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.6g1.8g5.1g
Oliiviöljy 38g336kcal0g0g38g0g
Hapankaali 226g63kcal2.4g9.7g0.4g4.6g
Tomaattimurska Eldorado25g5.1kcal0.3g0.9g0g0.4g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.4g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste113g406kcal32.7g1.9g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2750kcal107g253g145g21g
Valittu annoskoko702g1375kcal53.5g126.5g72.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna351g688kcal26.8g63.3g36.3g5.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150