Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Hapankaali 25g7kcal0.3g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska Eldorado2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix3.4g3kcal0g0.7g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g45kcal3.6g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal11.8g28.2g15.8g2.2g
Valittu annoskoko78g153kcal5.9g14.1g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal3g7.1g4g0.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18.1g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150