Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tonnikala öljyssä 120g228kcal32.5g0g10.8g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g1451kcal74.4g41.8g106.4g14.4g
Valittu annoskoko739g725kcal37.2g20.9g53.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna369g363kcal18.6g10.5g26.6g3.6g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358