Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)40g32kcal1.4g7.6g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g4511kcal224.2g56.6g372.4g30g
Valittu annoskoko1340g2256kcal112.1g28.3g186.2g15g
Annoskoko puolitettuna670g1128kcal56.1g14.2g93.1g7.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366