Tulinen kanakeitto

Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 422 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi300g333kcal69g0g6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Ananas, omassa liemessään 50g26kcal0.3g5.6g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2953g1245kcal170.2g46g40.2g11.2g
Valittu annoskoko1477g623kcal85.1g23g20.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna738g311kcal42.6g11.5g10.1g2.8g
Arvot/100g100g42kcal5.8g1.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132376