Tulinen kanakeitto

Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 422 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi857g0kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi343g381kcal78.9g0g6.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)229g57kcal2.3g12.6g0g3.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g72g200kcal13.6g0g15.7g0g
Ananas, omassa liemessään 57g30kcal0.3g6.4g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g5.7g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g1424kcal194.2g52.4g46.2g12.6g
Valittu annoskoko1688g712kcal97.1g26.2g23.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna844g356kcal48.6g13.1g11.6g3.2g
Arvot/100g100g42kcal5.8g1.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132376