Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g450g90kcal4.5g13.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)150g102kcal2.4g22.3g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis300g336kcal66g0g9g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6082g1447kcal152.8g77.6g56.6g0g
Valittu annoskoko3041g723kcal76.4g38.8g28.3g0g
Annoskoko puolitettuna1521g362kcal38.2g19.4g14.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389