Aurajuustoinen jauhelihalanttusoselaatikko
Kuori ja kuutioi lantut ja keitä ne kypsiksi suolavedessä, ei kuitenkaan liian pehmeiksi.
Kaada suurin osa keitinliemestä pois, mutta jätä sitä vähän kattilan pohjalle.
Soseuta lantut sauvasekoittimella.
Lisää kermaa (tai muuta nestettä) kunnes muussi on sopivan paksuista.
Lisää aurajuusto (50-100g), mutta älä laita sitä liikaa! Maistele ja lisää suolaa tarvittaessa.
Paista Jauheliha ja sipuli kypsiksi.
Voitele vuoka öljyllä.
Kaada muussi ja jauheliha-sipuliseos vuokaan ja sekoita.
Tasoita pinta.
Paista 200 asteessa 25-30 min. Lisää tämän jälkeen juustoraaste pinnalle ja paista vielä 15-20 min.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa
Sirpa1958