Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g250g877kcal64.9g6.2g67.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g61g263kcal12.2g23.2g13.5g0.3g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 500g119kcal9g10.9g1.5g11.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät350g350kcal57.7g4.2g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3217kcal287.6g89g183.6g23.4g
Valittu annoskoko1160g1608kcal143.8g44.5g91.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna580g804kcal71.9g22.3g45.9g5.9g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779